Fisk med tomattäcke
Fisk med tomattäcke
2-3 personer.
Ingredienser
400 g Alaska Pollock eller annan fisk
1 grön paprika
1 burk krossade tomater
1 dl crème fraiche
1-2 pressade vitlöksklyftor
1-2 tsk curry
3/4 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl riven ost
TIllagning:
1. Tina fisken så mycket att den går att skiva i 1,5 cm tjocka skivor.
2. Kärna ur och tärna paprikan. Låt tomaterna rinna av något. Blanda med paprikan, crème fraiche, vitlök och kryddor.
3. Lägg fisken i en lättsmord ugnssäker form. Häll över tomatblandningen och strö över osten. Gratinera fisken i 225° ca 20 min. Servera fisken med kokt eller pressad potatis.
Underbara vännen Jos hemifrån Norrköping har delat med sig det här receptet! Förhoppningsvis blir hon kanske kollega till mig även hon! :)
2-3 personer.
Ingredienser
400 g Alaska Pollock eller annan fisk
1 grön paprika
1 burk krossade tomater
1 dl crème fraiche
1-2 pressade vitlöksklyftor
1-2 tsk curry
3/4 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl riven ost
TIllagning:
1. Tina fisken så mycket att den går att skiva i 1,5 cm tjocka skivor.
2. Kärna ur och tärna paprikan. Låt tomaterna rinna av något. Blanda med paprikan, crème fraiche, vitlök och kryddor.
3. Lägg fisken i en lättsmord ugnssäker form. Häll över tomatblandningen och strö över osten. Gratinera fisken i 225° ca 20 min. Servera fisken med kokt eller pressad potatis.
Underbara vännen Jos hemifrån Norrköping har delat med sig det här receptet! Förhoppningsvis blir hon kanske kollega till mig även hon! :)
Kommentarer
Postat av: Jos
Jag är verkligen ingen fiskälskare men det här receptet tyckte jag faktiskt om :)
Du får vara på och tjata lite på din chef om mig sen ;) hehe
Trackback