Fläskfilé
Fläskfile i svampsås
3-4 portioner
Ingredienser:
500 g Fläskfilé
1 burk Creme Bonjour Cuisine - Karl Johansvamp & champinjoner
1 burk konserverade champinjoner
1/2 dl matlagningsgrädde
Tillagning:
1. Skär fläskfilén i små bitar och lägg dom i stekpannan tillsammans med lite olja tills de är genomstekta. Salta och peppra efter egen smak.
2. Häll över Creme Bonjour Cuisine, champinjoner och rör om tills det blir en jämn sås. Om du vill ha mera eller tunnare sås, tillsätt matlagningsgrädde.
3. Låt puttra 1-2 minuter under omrörning tills champinjonerna blivit varma och såsen tjocknat lite.
4. Servera tillsammans med tagliatelle eller färskpasta
Lillasyster Emilia gästbloggar igen!
3-4 portioner
Ingredienser:
500 g Fläskfilé
1 burk Creme Bonjour Cuisine - Karl Johansvamp & champinjoner
1 burk konserverade champinjoner
1/2 dl matlagningsgrädde
Tillagning:
1. Skär fläskfilén i små bitar och lägg dom i stekpannan tillsammans med lite olja tills de är genomstekta. Salta och peppra efter egen smak.
2. Häll över Creme Bonjour Cuisine, champinjoner och rör om tills det blir en jämn sås. Om du vill ha mera eller tunnare sås, tillsätt matlagningsgrädde.
3. Låt puttra 1-2 minuter under omrörning tills champinjonerna blivit varma och såsen tjocknat lite.
4. Servera tillsammans med tagliatelle eller färskpasta
Lillasyster Emilia gästbloggar igen!
Kommentarer
Postat av: Mia & Co
Det här verkar riktigt gott!! Ska absolut provas :) Smart med hemleverans av matvaror, önskar att det fanns här också, blir ju en del bärande när man storhandlar. Kram
Trackback