Våfflor
Frasvåfflor
8-10 st
Ingredienser:
12,5 g jäst (1/4 paket)
4 dl mjölk
4 dl vetemjöl
155 g smör
Tillagning:
1. Smält matfettet och låt det svalna.
2. Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet. Rör i det smälta smöret och vattnet.
3. Hetta upp våffeljärnet. Grädda.
Servera med sylt och grädde.
Smaskigt som lite eftermiddagsfika med en latte till när man är hemma sjuk! Det är ju långt ifrån våffeldagen än (25 mars), men jag lovar att det kommer att komma flera spännande våffelrecept här! :)
På Våfflor.se finns massor av våffelrecept!
8-10 st
Ingredienser:
12,5 g jäst (1/4 paket)
4 dl mjölk
4 dl vetemjöl
155 g smör
Tillagning:
1. Smält matfettet och låt det svalna.
2. Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet. Rör i det smälta smöret och vattnet.
3. Hetta upp våffeljärnet. Grädda.
Servera med sylt och grädde.
Smaskigt som lite eftermiddagsfika med en latte till när man är hemma sjuk! Det är ju långt ifrån våffeldagen än (25 mars), men jag lovar att det kommer att komma flera spännande våffelrecept här! :)
På Våfflor.se finns massor av våffelrecept!
Kommentarer
Trackback