Varma mackor

Varma mackor - med kyckling och soltorkade tomater
2 personer

Ingredienser:
2 kycklingfiléer
4 skivor grekiskt lantbröd
1 dl soltorkade tomater, hackade
½ dl örter, hackade
2 dl riven ost
olivolja, salt

Tillagning:
1. Skär kycklingen i mindre bitar, salta och bryn i stekpanna.

2. Hacka örter och soltorkade tomater.

3. Ringla olivolja över brödskivorna och fördela kycklingkött, tomater och örter på. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, 220 ° i cirka 10 minuter.

Underbart med några oliver till!



Snabbt och gott när det är lite ont om tid (som idag!). Jag använde mig av basilika och rosmarin, det går säkert bra med vilka örter du än gillar!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0