Wraps
Wraps - med tonfisk och kikärtor
4 st
Ingredienser:
1 burk tonfisk i olja (225 g)
1 burk kikärtor (400 g)
2 dl creme fraiche paprika & chili
1-2 krm salt
4 stora tortillabröd
1 ask blandad sallad (ca 150 g)
rödlöksringar
Tillagning:
1. Låt tonfisk och kikärtor rinna av.
2. Grovmosa kikärtorna med en gaffel och blanda med tonfisk och crème fraiche. Smaksätt med salt.
3. Bred ut röran på tortillabröd. Lägg på en del av salladen och lök och rulla ihop.
Servera resten av salladen till.
Enkelt, snabbt och nyttigt! Till och med sambon smakade och var snabb med att kommentera hur gott det var!
Receptet kommer från Arla.
4 st
Ingredienser:
1 burk tonfisk i olja (225 g)
1 burk kikärtor (400 g)
2 dl creme fraiche paprika & chili
1-2 krm salt
4 stora tortillabröd
1 ask blandad sallad (ca 150 g)
rödlöksringar
Tillagning:
1. Låt tonfisk och kikärtor rinna av.
2. Grovmosa kikärtorna med en gaffel och blanda med tonfisk och crème fraiche. Smaksätt med salt.
3. Bred ut röran på tortillabröd. Lägg på en del av salladen och lök och rulla ihop.
Servera resten av salladen till.
Enkelt, snabbt och nyttigt! Till och med sambon smakade och var snabb med att kommentera hur gott det var!
Receptet kommer från Arla.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Åh den brukar jag oxå göra! Jättegod är den! Och ibland byter jag ut tonfisken mot grillad kyckling.
/Lina :-)
Postat av: Anonym
..och eftersom jag inte är så förtjust i kikärtor brukar jag byta ut dom mot majs istället.
/Lina
Trackback