Kryddkaffe

Kryddkaffe med skummigt täcke
4 portioner

Ingredienser:
7 dl vatten
1 dl bryggmalet kaffepulver
½ krm saffran
10 hela kryddnejlikor
2 dl mjölk
råströsocker efter smak

Tillagning:
1. Koka upp vattnet, rör ner kaffe och kryddor och sjud ca 1 minut. Låt kaffet dra några minuter.

2. Hetta upp mjölken och vispa den skummig med visp eller mjölkskummare. Häll försiktigt upp kaffet i ett glas eller en mugg, så att inte sumpen kommer med.

3. Toppa med mjölken, strö på lite kaffepulver och servera med socker.



Det här ska jag testa efter jobbet imorgon! Låter som en spännande variant till vanliga kaffe latten.



Receptet kommer från Coop.




    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0