Senapssill

Senapssill
6 portioner

Ingredienser:
8 inlagda sillfiléer (500 g)
6 msk svensk senap
1 dl dijonnaise
5 msk strösocker
1 tsk salt
1 msk ättiksprit (12%)
½ dl vatten
½ dl vispgrädde
1,5 msk matolja
2 dl finhackad dill

Tillagning:
1. Blanda senap, socker, salt och ättiksprit. Tillsätt vatten, grädde och olja medan du vispar tills såsen tjocknar.

2. Blanda ner dill.

3. Ta upp sillfiléerna och låt dem rinna av. Skär dem i mindre bitar.

4. Varva sås och sill. Låt den stå minst ett dygn före servering.



Igår var jag iväg från 06-03 och hade inte en chans att lägga upp något recept. Idag kompenserade jag det med att gå och äta julbord och få med mig ett helt gäng smaskiga julrecept! :)


Receptet kommer från ICA.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0