Djungelgryta
Djungelgryta
4 portioner
Ingredienser:
kycklingfiléer, ca 500 g
smör-&rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk curry
4 dl Matlagningsgrädde 15%
1 1/2 msk konc kycklingfond
Tillagning:
1. Skär kycklingen i strimlor.
2. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
3. Rör i curry, grädde och fond. Låt allt koka 3 till 4 min.
Servera med ris, skivad banan, minimajs och ärtor. Toppa gärna med en klick stark mango chutney.
Arla är en av mina favoritsidor att leta recept på. Extra spännande blir det om man använder funktionen "slumpa recept" när man inte vet riktigt vad man är sugen på. :) Den här grytan ska jag nog göra i helgen!
4 portioner
Ingredienser:
kycklingfiléer, ca 500 g
smör-&rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk curry
4 dl Matlagningsgrädde 15%
1 1/2 msk konc kycklingfond
Tillagning:
1. Skär kycklingen i strimlor.
2. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
3. Rör i curry, grädde och fond. Låt allt koka 3 till 4 min.
Servera med ris, skivad banan, minimajs och ärtor. Toppa gärna med en klick stark mango chutney.
Arla är en av mina favoritsidor att leta recept på. Extra spännande blir det om man använder funktionen "slumpa recept" när man inte vet riktigt vad man är sugen på. :) Den här grytan ska jag nog göra i helgen!
Kommentarer
Postat av: FFF
I helgen? Ja tack.
Trackback